Română
  • BMW eight speed automatic transmission
  • Audi S tronic 7 speed
  • Audi A4 cutie automata
  • BMW seria 7
01

Minőség

Megfelelő célszerszámmal, háttér-információval, beállítási adatokkal, valamint alkatrészek ellátással rendelkezünk.
02

Garancia

Vállalkozásunk hatéves tevékenysége alatt bizonyította megbízhatóságát, precizitását és hatékonyságát. Munkáinkra garanciát vállalunk.
03

Alkatrész

Raktárunkban jelentős alkatrészmennyiség van készleten, de amennyiben szükséges, rövid határidőn belöl beszerezzük a hiányzó alkatrészt.

Szolgáltatás

Cégünk automata sebességváltók javítására, felújítására, karbantartására szakosodott!

Vállalunk Amerikai, Japán és Európai típusú személygépkocsik automata sebességváltójának: Javítását; Szervizelését; Turbinák (Converter Wandler) tisztítását, felújítását.

Továbbá: Más szervizben kiszerelt, kézben hozott automataváltó javítását, felújítását. Ebben az esetben a beüzemeléshez szakmai segítséget nyújtunk; Mechanikus Sebességváltók javítását.

Megfelelő célszerszámmal, háttér-információval, beállítási adatokkal, valamint alkatrészek ellátásával, beszerzésével segítjük ügyfeleink minőségi kiszolgálását. Munkáinkra garanciát vállalunk.

 

Karbantartás

Az automata váltók esetében is szükség van időszakos szervizelésre.

Fontos szem előtt tartani, annak ellenére, hogy jó néhány típusnál a márkaszerviz állítja, hogy nem kell az olajat cserélni, ez mégis szükséges. A váltóban lévő olaj ugyanis 100 000-150 000 km megtétele után a kopás miatt besűrűsödik, eltömődik a szűrő. Ezáltal csökken a rendszer nyomása, és az automata sebességváltó meghibásodik. Ezért javasolt minden esetben 50 000 km-ként olajat és szűrőt cserélni.

Szolgáltatás

Elérhetőségek

535500 Gheorgheni, Str. Gorunului Nr. 109
Jud. Harghita, România
Mobil: 0726-397.205; Tel./Fax: 0266-362.151
E-mail: euromservice@yahoo.com

Rólunk

Minden márkájú személygépkocsi automata váltójának javítását elvállaljuk és elvégezzük.
Eurom Service Gheorgheni

Biztosítjuk továbbá a szükséges alkatrészeket, és naprakész információkkal és szaktudással rendelkezünk annak érdekében, hogy szakszerű munkát mutassunk fel, és ügyfeleink elégedetten távozzanak tőlünk.

Cégünk bemutatása

Reparații auto, piese auto