Magyar
  • BMW eight speed automatic transmission
  • Audi S tronic 7 speed
  • Audi A4 cutie automata
  • BMW seria 7
01

Calitate

Stăm la dispoziţia clienţilor noştri cu unelte speciale, informaţii de fundal, respectiv cu procurarea şi aprovizionarea pieselor de schimb.
02

Garantie

În timpul activităţii de şapte ani a întreprinderii noastre aceasta şi-a dovedit fiabilitatea, precizia şi eficacitatea. Pentru lucrările executate de noi, oferim garanţie.
03

Piese

În depozitul nostru avem pe stoc o cantitate semnificativă de piese, însă în cazul în care acest lucru este necesar, vom procura piesa necesară.

Servicii

Firma noastră este specializată pentru repararea, întreţinerea transmisiilor automate.

Întreprindem: reparări; service; curăţirea turbinelor (Converter, Wandler) la autoturisme fabricate în Japonia, America şi Europa.

Precum şi:
- Repararea cutiilor de transmisie demontate la alt service, aduse la noi demontate. În cazul acesta acordăm asistenţă profesională pentru punerea în funcţiune.
- Repararea transmisiilor mecanice.

Stăm la dispoziţia clienţilor noştri cu unelte speciale, informaţii de fundal, respectiv cu procurarea şi aprovizionarea pieselor de schimb. Pentru lucrările executate de noi, oferim garanţie.

 

Întreţinere

Şi cutiile automate necesită service periodic.

Este important să se ia în considerare faptul, că în ciuda faptului, că la multe tipuri, service-ul de marcă pretinde, că uleiul nu trebuie schimbat, acest lucru este totuşi necesar. Uleiul de transmisie după parcurgerea a 100 000 – 150 000 km, din cauza uzurii se îngroaşă, filtrul se înfundă. Astfel presiunea sistemului scade, iar transmisia automată se defectează. Din acest motiv este indicat să se schimbe uleiul şi filtrul la fiecare 50 000 de km.

Service

Informații Contact

535500 Gheorgheni, Str. Gorunului Nr. 109
Jud. Harghita, România
Mobil: 0726-397.205; Tel./Fax: 0266-362.151
E-mail:

Despre noi

Acceptăm şi realizăm repararea cutiei automată la orice mărci de maşini.
Eurom Service Gheorgheni

De asemenea asigurăm piesele de schimb necesare şi dispunem de informaţii şi cunoştinţe profesionale actuale pentru ca să executăm lucrări profesionale, iar clienţii noştri să fie mulţumiţi.

Despre Service

Reparații auto, piese auto