Magyar
01

Calitate

Stăm la dispoziţia clienţilor noştri cu unelte speciale, informaţii de fundal, respectiv cu procurarea şi aprovizionarea pieselor de schimb.
02

Garantie

În timpul activităţii de şapte ani a întreprinderii noastre aceasta şi-a dovedit fiabilitatea, precizia şi eficacitatea. Pentru lucrările executate de noi, oferim garanţie.
03

Piese

În depozitul nostru avem pe stoc o cantitate semnificativă de piese, însă în cazul în care acest lucru este necesar, vom procura piesa necesară.
Despre service-ul nostru de cutii automate

Acum câţiva ani, mai exact în 2005, ne-am extins domeniul de activitate, observând tendințele pieţei mondiale. Se poate observa, că în ultimele decenii autoturismele dotate cu cutie automată au câştigat teren din ce în ce mai mare, numărul acestora fiind deja semnificativ şi în România. Luând în considerare acest fapt, am început mai întâi să reparăm transmisii automate, şi cu timpul, cu comercializarea pieselor necesare pentru acestea, cu curăţirea şi repararea convertoarelor.

Acceptăm şi realizăm repararea cutiei automată la orice mărci de maşini. De asemenea asigurăm piesele de schimb necesare şi dispunem de informaţii şi cunoştinţe profesionale actuale pentru ca să executăm lucrări profesionale, iar clienţii noştri să fie mulţumiţi.

În baza unei înregistrări prealabile, vă aşteptăm cu drag la service-ul nostru dotat special, unde ne ostenim să vă rezolvăm problema în cel mai scurt timp, pentru ca beneficiarii să nu se lipsească vehiculul esenţial pentru ei. Detectarea defecţiunii se realizează prin tester de fabrică, respectiv prin încercarea maşinii. Transmisia se demontează, se dezasamblează, şi defecţiunea se constată în urma unei examinări temeinice. După acestea emitem oferta de preţ către clienţi. După caz, se poate aduce la noi şi cutia de transmisie demontată de pe maşină, în cazul în care este necesar, acordăm ajutor profesional şi pentru montare, după reparaţie. Întreprindem repararea transmisiei automate atât de la autoturisme fabricate în Japonia, în America cât şi în Europa, curăţirea, renovarea turbinelor, repararea şi întreţinerea transmisiilor mecanice.

În depozitul nostru avem pe stoc o cantitate semnificativă de piese, însă în cazul în care acest lucru este necesar, vom procura piesa necesară.

În timpul activităţii de şapte ani a întreprinderii noastre aceasta şi-a dovedit fiabilitatea, precizia şi eficacitatea. Obiectivul nostru este să ne ajutăm clienţii prin cunoştinţele noastre profesionale şi piesele de schimb.

 

Informații Contact

535500 Gheorgheni, Str. Gorunului Nr. 109
Jud. Harghita, România
Mobil: 0726-397.205; Tel./Fax: 0266-362.151
E-mail:

Întreţinere

Şi cutiile automate necesită service periodic.

Este important să se ia în considerare faptul, că în ciuda faptului, că la multe tipuri, service-ul de marcă pretinde, că uleiul nu trebuie schimbat, acest lucru este totuşi necesar. Uleiul de transmisie după parcurgerea a 100 000 – 150 000 km, din cauza uzurii se îngroaşă, filtrul se înfundă. Astfel presiunea sistemului scade, iar transmisia automată se defectează. Din acest motiv este indicat să se schimbe uleiul şi filtrul la fiecare 50 000 de km.